top of page

GREEN PEEL

//

Er det noe som er verdifullt for meg så er det å kunne tilby våre elever de beste produkter å trene på under utdanning. Samt personlig, de små sjeldne øyeblikkene i hverdagen hvor jeg prøver kobler helt ut og senker skuldrene. En deilig Green Peel behandling kan få meg i det modusen.



Jeg har flere ganger fått Green Peel Energy, en litt dypere urtepeel. Denne behandlingen passer helt perfekt for de som er interessert i dypere antirynke behandling. Green Peel Energy er effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Man kan bli litt rød etter denne behandlingen, men det roer seg ned til dagen etter. En perfekt behandling for en travel person som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen. Etter en slik behandling føles huden både opp strammet og glødende!



HVEM PASSER GREEN PEEL FOR

Green Peel er en behandling som individuelt tilpasses etter hudens behov. Den passer for alle aldersgrupper, fra de helt unge med hudproblem som for eksempel akne til de eldste

Green Peel bekjemper tidlig aldring og tap av spenst, og passer fra tidlig forebyggende aldring til behandling av dype rynker/linjer. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmentering, solskadet, grå og gusten hud og store porer. Ideell for behandling av sensitiv hud med svært unike langtidsresultat med styrket hudbarriere.

En behandling som dette er som en god treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt styrke, sunnhet og spenst.




Jeg har vært en stor fan av denne behandlingen i flere år, og har hatt den i undervisning både på Beauty Hudpleiefagskole, den gang jeg eide den (2003-2012) og nå på Sandefjord Akademi.J

Jeg har også hatt Green Pell som et tilbud til mine kunder i hudpleiesalongene jeg har drevet, både i Oslo og Lillestrøm.


Siden 2010 har denne behandlingen vunnet pris hvert år for beste behandling på naturlig hudfornyelse av «Beauty Forum Tyskland”. En høyt rangert pris kåret av forbruker selv.

I Norge er den også populær og Green Peel fått mye oppmerksomhet og omtale i mange ulike medier.

I 2017 kåret MinMote Green Peel til årets velværetrend og hovedstadens hotteste behandling. Magasinet Elle og MinMote testet behandlingen og anbefalte den på det varmeste. I 2014 beskrev Stylemag Green Peel som "kjendisenes favoritt".

Så populær, ja det er den .


Kontakt

· Dr. Schrammek kundeservice:Åpningstider kl 09.00–15.00

· Telefon:+47 913 00 783


Forfatter: Grethe Norvoll

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page