top of page

Unni - hud og kroppsterapeutstudentVi har tatt en prat med en av våre studenter Unni, som studerer hud og kroppsterapeut!


Sjekk ut hva hun har å si om studiet som hun går her på Sandefjord akademi.


Vi spurte Unni hvorfor hun har nettopp valgt å studere hos Sandefjord Akademi: «Grunnen til at jeg valgte Sandefjord Akademi er fordi jeg ville ta Cidesco utdannelsen for å bli hud og kroppsterapeut. Og det er noe Sandefjord Akademi tilbyr». Hvordan er det du havnet i denne bransjen? «Jeg har vært i bransjen i 15 år og har også jobbet som make up artist i mange år. Jeg brenner for hud og ingredienser og tenkte at hvis jeg først skal ta denne utdanningen, så vil jeg gjøre det ordentlig slik at jeg får en dypere forståelse for det.

Hud OG kroppsterapeut Det som er fint med Sandefjord akademi er at de tilbyr hudpleie og kroppsterapeut i et studiet. Det og utdanne seg som kroppsterapeut også er en kjempe bonus. Det er mange skoler som ikke tilbyr hele pakken, slik som Sandefjord akademi gjør.

Til slutt avslutter Unni samtalen med: Som sagt så er dette en Cidesco skole, og det er et stort bonus at det ligger i Sandefjord, da jeg har barn og familie og det ville ha blitt vanskelig for meg å skulle pendle til Oslo eller Kristiansand.33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page