top of page

Gokjenning

Vår skole tilbyr iTEC og CIDESCO sertifiseringer og er medlem av Norges hudpleie og SPA forbund.

Cidesco Training School (1).jpg

Om iTEC

Sandefjord Akademi er godkjent av iTEC, det vil si at skolen har fått akkreditering fra iTEC til å tilby opplæring og sertifisering i hudpleie. Dette betyr at skolen oppfyller iTECs strenge krav til undervisning, fasiliteter og faglige standarder. 

For å bli en iTEC godkjent hudpleieskole, må skolen ha høyt kvalifiserte lærere og tilby en omfattende læreplan som dekker alle aspekter av hudpleie, inkludert anatomi og fysiologi, hudtilstander og behandlingsmetoder, hygiene og sikkerhet, og klientbehandling.

I tillegg må skolen ha tilstrekkelig utstyr og fasiliteter for å gi studentene praktisk opplæring og erfaring. Skolen vil også bli inspisert av iTEC for å sikre at den oppfyller iTECs standarder og krav.

Når du velger en hudpleieskole med iTEC godkjenning som Sandefjord Akademi, kan du være trygg på at du vil motta høykvalitets opplæring og en grundig forberedelse for å ta iTECs sertifiseringsprøver. Dette kan gi deg en fordel når du søker jobber innen hudpleiebransjen, og vil også gi deg tillit til å utføre hudpleiebehandlinger på en trygg og effektiv måte.

Om Cidesco

CIDESCO står for Comité International d'Esthétique et de Cosmétologie, og er en internasjonal organisasjon som tilbyr sertifiseringsprogrammer for skjønnhets- og velværebransjen. CIDESCO-sertifiseringen er anerkjent som en av de høyeste standardene innen hudpleie, kosmetikk og velvære.

Sandefjord Akademi er godkjent av CIDESCO, det vil si at skolen må oppfylle CIDESCOs høye standarder for undervisning, fasiliteter og faglige standarder. Skolen vil bli inspisert av CIDESCO for å sikre at den oppfyller organisasjonens standarder og krav.

 

For å bli CIDESCO-sertifisert må du fullføre en omfattende opplæring i en skole med CIDESCO godkjenning som Sandefjord Akademi. Opplæringen omfatter teoretisk og praktisk læring i en rekke fagområder, inkludert anatomi og fysiologi, dermatologi, kosmetikk og hudpleiebehandlinger, massasje og velværebehandlinger, og forretningsdrift.

CIDESCO-sertifiseringen er anerkjent internasjonalt og kan hjelpe deg med å kvalifisere deg for en rekke jobber innen skjønnhets- og velværebransjen. Sertifiseringen viser at du har opparbeidet deg en solid kunnskap om hudpleie, kosmetikk og velvære, og har de ferdighetene som kreves for å gi effektive og trygge behandlinger til kundene dine.

Å velge en CIDESCO godkjent skole kan være en god investering i din utdanning innen skjønnhets- og velværebransjen, da det gir deg en solid kunnskapsbase og ferdigheter, samt anerkjennelse av din utdannelse fra en internasjonalt anerkjent organisasjon.

Om Norsk Hudpleie og Spa Forbund

Norsk Hudpleie og Spa Forbund (NHSP) er en bransjeorganisasjon for hudpleiere og spa i Norge. NHSP jobber for å øke bevisstheten om hudpleie og spa som yrker og for å styrke bransjens profesjonelle standarder. 

NHSP har også medlemsskoler som tilbyr hudpleieutdanning og er dedikert til å opprettholde høye standarder for opplæring og utdanning i bransjen. Som student ved en NHSP-medlemsskole vil du dra nytte av organisasjonens ressurser og nettverk, samt muligheten til å delta på arrangementer og seminarer og få faglig oppdatering fra bransjeeksperter.

En fordel med å velge en NHSP-medlemsskole som Sandefjord Akademi er at skolen må opprettholde høye standarder for kvalitet og innhold i sin utdanning for å beholde sitt medlemskap i organisasjonen. NHSP-medlemsskoler må også ha tilfredsstillende fasiliteter og ressurser for å sikre at studentene får en god læringsopplevelse.

Ved å velge en NHSP-medlemsskole vil du også ha større sjanser for å bli anerkjent som en profesjonell utøver innen hudpleiebransjen når du har fullført utdannelsen din. Medlemskapet til NHSP kan også gi deg tilgang til spesielle fordeler og ressurser etter endt utdannelse, som kan hjelpe deg med å bygge din karriere og utvikle deg videre innen hudpleie.

bottom of page