top of page

OM SANDEFJORD AKADEMI

GRETHE NORVOLL

Sandefjord Akademi er utarbeidet av Grethe Norvoll. Grethe er utdannet frisør, hud- og kroppsterapeut og yrkesfaglærer, samt har en mastergrad i yrkespedagogikk. Grethe har lang erfaring i bransjen og er tidligere grunnlegger av Beauty hudpleiefagskole, Norliner og Microblading Academy Norway.

Grethe Norvoll har arbeidet i hudpleie- og frisørbransjen siden 1983 og har drevet flere frisørsalonger og hudpleieklinikker. Etter å ha jobbet som lærer i hudpleiefaget siden 2003 videreutdannet hun seg til yrkesfaglærer i helse- og oppvekstfag, hudpleiefaget.

grethe-n-oznxvobs2vqxh6kvezxczvtslr3it7n5ckhfx1gf5g.jpeg

VÅRE ANSATTE

LINDA ANDERSSON

Faglærer i hud- og kroppsterapi
Hud- og kroppsterapeut med internasjonal Cidesco-eksamen fra 2004.

Linda er faglærer her hos oss. Hun har en brennende interesse for hudpleie og gode produkter, og hun har opparbeidet seg over 15 års erfaring fra både salong og som selger og kursholder for et par av Nordens ledende leverandører innenfor hudpleiebransjen.

 

Hun er i tillegg utdannet og autorisert tannhelsesekretær og har mye kunnskap om både kosthold, dermatologi og om kroppens anatomi og fysiologi generelt.  Hun har et stort hjerte for essensielle oljer, og vet hvor positivt disse kan virke på både hud, kropp og sjel.

 

«Jeg har jobbet med mange gode produktserier under alle disse årene, og har fått vært med å oppleve fantastisk mye gøy innen denne bransjen. Det er hudterapien og hudforbedring som alltid har vært mitt største fokus. Kunnskap om hud i kombinasjon med gode behandlinger, riktige produkter og et sunt kosthold er ofte det som skal til for å forbedre ulike hudtilstander. Det er utrolig gøy å få være med å formidle dette viktige faget videre til våre studenter her på Sandefjord Akademi»

Linda-2.jpeg
June.jpg

June er utdannet helsefagarbeider, hud- og kroppsterapeut og har studier innen ergoterapi. Hun underviser anatomi hos oss og driver sin egen salong, Ren Harmoni på Nøtterøy Helsesenter.

anatomilærer

june skolmerød-ellefsen

IMG_6862_edited.jpg

Vibeke er 45 år, Ferdig utdannet fotterapeut i 2005, og har  jobbet som det siden.  Driver egen klinikk og brenner for faget og utdanning. Er også utdannet hjelpepleier og jobbet som det noen år. Har erfaring som lærer i faget og ser frem til et spennende og faglig år med fotterapistudenter.

Lærer i fotterapifaget.

Vibeke Garden

kursholdere og samarbeidspartnere

Lena er 35 år, er gift og har to barn. 

Hun eier og driver Studio L AS i Sandefjord som for tiden har 4 behandlere som er ansatt.

 

Lena har bakgrunn og utdannelse fra helsevesenet der hun har jobbet i 7 år.

Hun har spesialisert seg innen bryn og vipper, med kurs og utdannelse hos de beste i Norge og i utlandet. Hun jobber med alle kategorier innen bryn og vipper.

 

Hun er ambassadør for HD - Brows og LVL og er av de få som får kurse deres merker i Norge.

 

Lena har i tillegg erfaring innen ledelse, fra å ha drevet butikk som ung og nå som leder for egen bedrift.

Hun elsker det å fremme andre som ønsker å jobbe innenfor hudpleie og skjønnet, og mener det er viktig med støtte og samarbeid i vår bransje.

kursholder brynslaminering og vippeløft

Lena berisha baumann

Lena Studio L2.jpg

DR. Kristin Henden

ANSVARLIG LEGE

Sandefjord Akademi/ Estètic Academi er partner med Dr. Kristin Henden fra Sandefjord. 
 

Hun er utdannet lege fra Oslo siden1989. Etter dette har hun tatt spesialistutdanning, først i anestesiologi (narkose lege), deretter i pediatri (barnesykdommer) og er nå også spesialist i allmennmedisin. Bl.a. har hun arbeidet seks år ved Rikshospitalet, og hatt overlegestilling ved sykehuset Telemark. 


Kristin Henden er ansvarlig lege for Sandefjord Akademi Estètic Academy og vil holde kurs og undervisning i ulike behandlingsmetoder innen botox og fillers. Hun vil også ta imot kunder. 


Hun utfører smertebehandling, svettebehandling og kosmetiske rynkebehandlinger.


Ved kurs og utdanning ved Sandefjord Akademi /Estètic Academy vil du være i trygge omgivelser med kvalifisert personell for din utdanning. 

DR. Kristin Henden.jpeg

jurgita sele

kosmetisk dermatologisk sykepleier

Jurgita Sele er en av vårt team innen utdannelsen til Kosmetisk dermatologisk sykepleier. Jurgita er født i Litauen og er utdannet tannlege, sykepleier og kosmetisk dermatologisk sykepleier. Hun er svært faglig sterk i arbeidet hun utfører og er en god formidler.  Jurgita er også udannet innen aromaterapi og har studert kjemi av eteriske oljer og bruksområder. Hun driver sin egen salong i Holmestrand og er en person som er opptatt av kundens velvære og trygghet. Se www.mediskincare.no 

Jurgita Sele.jpeg

Else Karin Jegteberg

kosmetisk dermatologisk sykepleier

Else Karin startet i 1995 Norges første helhetlige medisinske hud- helseklinikk og medispa, og har siden 2000 utviklet medisinske hudterapi-produkter. Helt fra starten av har fokus vært på personlig tilpassede behandlinger, kombinert med estetikk og kunnskap fra naturmedisin og tradisjonell medisin.

Les mer om Else Karin på hennes hjemmeside: www.feelgood-lifestyle.no

kari.jpg
bottom of page