OM SANDEFJORD AKADEMI

GRETHE NORVOLL

Sandefjord Akademi er utarbeidet av Grethe Norvoll. Grethe er utdannet frisør, hud- og kroppsterapeut og yrkesfaglærer, samt har en mastergrad i yrkespedagogikk. Grethe har lang erfaring i bransjen og er tidligere grunnlegger av Beauty hudpleiefagskole, Norliner og Microblading Academy Norway.

Grethe Norvoll har arbeidet i hudpleie- og frisørbransjen siden 1983 og har drevet flere frisørsalonger og hudpleieklinikker. Etter å ha jobbet som lærer i hudpleiefaget siden 2003 videreutdannet hun seg til yrkesfaglærer i helse- og oppvekstfag, hudpleiefaget.

grethe-n-oznxvobs2vqxh6kvezxczvtslr3it7n5ckhfx1gf5g.jpeg

VÅRE ANSATTE

LINDA ANDERSSON

Faglærer i hud- og kroppsterapi
Hud- og kroppsterapeut med internasjonal Cidesco-eksamen fra 2004.

Linda er faglærer her hos oss. Hun har en brennende interesse for hudpleie og gode produkter, og hun har opparbeidet seg over 15 års erfaring fra både salong og som selger og kursholder for et par av Nordens ledende leverandører innenfor hudpleiebransjen.

 

Hun er i tillegg utdannet og autorisert tannhelsesekretær og har mye kunnskap om både kosthold, dermatologi og om kroppens anatomi og fysiologi generelt.  Hun har et stort hjerte for essensielle oljer, og vet hvor positivt disse kan virke på både hud, kropp og sjel.

 

«Jeg har jobbet med mange gode produktserier under alle disse årene, og har fått vært med å oppleve fantastisk mye gøy innen denne bransjen. Det er hudterapien og hudforbedring som alltid har vært mitt største fokus. Kunnskap om hud i kombinasjon med gode behandlinger, riktige produkter og et sunt kosthold er ofte det som skal til for å forbedre ulike hudtilstander. Det er utrolig gøy å få være med å formidle dette viktige faget videre til våre studenter her på Sandefjord Akademi»

Linda-2.jpeg
309863753_636066288240298_3171856649346734802_n-1.jpg

Unni er utdannet hud- og kroppsterapeut med Cidesco-eksamen. Hun har lang fartstid i bransjen fra både leverandørsiden og som selvstendig næringsdrivende.

Unni har ansvar for den praktiske opplæringen på skolen.

Faglærer i hud- og kroppsterapi

Unni Garpestad Nisevic

June.jpg

June er utdannet helsefagarbeider, hud- og kroppsterapeut og har studier innen ergoterapi. Hun underviser anatomi hos oss og driver sin egen salong, Ren Harmoni på Nøtterøy Helsesenter.

anatomilærer

june skolmerød-ellefsen

Etter 37 år som ferdig frisør og 40 år i faget har jeg stor erfaring på hva som skal til for og bli en god frisør!

 

I over 20 år har jeg hatt ansvaret for  lærlinger og deres utvikling i faget, derfor anser jeg at en av mine desidert største egenskaper er å motivere andre til å lykkes med målene sine.

 

Gleden av å se et menneske vokse både som selvstendige mennesker og profesjonelle frisører med tillit til egne ferdigheter, er det som også leder til selvutvikling i meg. 

Med erfaring i 14 år som sensor og leder for Frisør Nemnda i Vestfold, har jeg og elevene en stor fordel. Så jeg kan allerede fra første dag forberede elevene til den store eksamens dagen! 

Jeg er også fortsatt ute i salong så jeg kan holde meg oppdatert på hva som rører seg i faget. Dette mener jeg er en stor fordel for elevene så de kan alltid få opplæring i det siste.

Hovedlærer i frisørfaget

Gøril Sæterli

Goril-2-768x969.jpeg

kursholdere og samarbeidspartnere

Lena er 35 år, er gift og har to barn. 

Hun eier og driver Studio L AS i Sandefjord som for tiden har 4 behandlere som er ansatt.

 

Lena har bakgrunn og utdannelse fra helsevesenet der hun har jobbet i 7 år.

Hun har spesialisert seg innen bryn og vipper, med kurs og utdannelse hos de beste i Norge og i utlandet og jobber med alle kategorier innen bryn og vipper.

 

Hun er ambassadør for HD - Brows og LVL og er av de få som får kurse deres merker i Norge.

 

Lena har i tillegg erfaring innen ledelse fra å ha drevet butikk som ung og nå som leder for egen bedrift.

Hun elsker det å fremme andre som ønsker å jobbe innenfor hudpleie og skjønnet og mener det er viktig med støtte og samarbeid i vår bransje.

kursholder brynslaminering og vippeløft

Lena berisha baumann

Lena Studio L2.jpg

DR. Kristin Henden

ANSVARLIG LEGE

Sandefjord Akademi/ Estètic Academi er partner med Dr. Kristin Henden fra Sandefjord. 
 

Hun er utdannet lege fra Oslo siden1989. Etter dette har hun tatt spesialistutdanning, først i anestesiologi (narkose lege), deretter i pediatri (barnesykdommer) og er nå også spesialist i allmennmedisin. Bl.a. har hun arbeidet seks år ved Rikshospitalet, og hatt overlegestilling ved sykehuset Telemark. 


Kristin Henden er ansvarlig lege for Sandefjord Akademi Estètic Academy og vil holde kurs og undervisning i ulike behandlingsmetoder innen botox og fillers. Hun vil også ta imot kunder. 


Hun utfører smertebehandling, svettebehandling og kosmetiske rynkebehandlinger.


Ved kurs og utdanning ved Sandefjord Akademi /Estètic Academy vil du være i trygge omgivelser med kvalifisert personell for din utdanning. 

DR. Kristin Henden.jpeg

jurgita sele

kosmetisk dermatologisk sykepleier

Jurgita Sele er en av vårt team inne utdannelsen til Kosmetisk dermatologisk sykepleier. Jurgita er født i Litauen og er utdannet tannlege, sykepleier og kosmetisk dermatologisk sykepleier. Hun er svært faglig sterk i arbeidet hun utfører og er en god formidler.  Jurgita er også udannet innen aromaterapi og har studert kjemi av eteriske oljer og bruksområder. Hun driver sin egen salong i Holmestrand og er en person som er opptatt av kundens velvære og trygghet. Se www.mediskincare.no 

Jurgita Sele.jpeg

Else Karin Jegteberg

kosmetisk dermatologisk sykepleier

Else Karin startet i 1995 Norges første helhetlige medisinske hud- helseklinikk og medispa, og har siden 2000 utviklet medisinsk hudterapi produkter. Helt fra starten av har fokus vært på personlig tilpasset behandlinger, kombinert med estetikk og kunnskap fra naturmedisin og tradisjonell medisin.

Les mer om Else Karin på hennes hjemmeside: www.feelgood-lifestyle.no

kari.jpg