top of page

OM SANDEFJORD AKADEMI

GRETHE NORVOLL

Sandefjord Akademi ble startet opp i 2019 av Grethe Norvoll. Grethe er utdannet frisør, hud- og kroppsterapeut. Grethe har en bachelor i helse og oppvekstfag, hovedsaklig hudpleiefaget, samt har en mastergrad i yrkespedagogikk. Grethe har lang erfaring i bransjen og er tidligere grunnlegger av Beauty hudpleiefagskole (Cidesco og iTEC) med avdelingen Beautyskolen på Gran Canaria  (iTEC). Norliner, Microblading Academy Norway og Hud og kroppsterapiskolen.

Grethe Norvoll har arbeidet i hudpleie- og frisørbransjen siden 1983 og har drevet flere frisørsalonger og hudpleieklinikker. Grethe har også vært sensor i mange år og deltatt i utarbeidet privatistoppgaver i hudpleiefaget. Med Grethe sin erfaring og kompetanse kan vi gi deg de verktøy du trenger for å gjennomføre og bestå med gode resultater.

grethe-n-oznxvobs2vqxh6kvezxczvtslr3it7n5ckhfx1gf5g.jpeg

VÅRE ANSATTE

LINDA ANDERSSON

Faglærer i hud- og kroppsterapi
Hud- og kroppsterapeut med internasjonal Cidesco-eksamen fra 2004.

Linda er faglærer her hos oss. Hun har en brennende interesse for hudpleie og gode produkter, og hun har opparbeidet seg over 15 års erfaring fra både salong og som selger og kursholder for et par av Nordens ledende leverandører innenfor hudpleiebransjen.

 

Hun er i tillegg utdannet og autorisert tannhelsesekretær og har mye kunnskap om både kosthold, dermatologi og om kroppens anatomi og fysiologi generelt.  Hun har et stort hjerte for essensielle oljer, og vet hvor positivt disse kan virke på både hud, kropp og sjel.

 

«Jeg har jobbet med mange gode produktserier under alle disse årene, og har fått vært med å oppleve fantastisk mye gøy innen denne bransjen. Det er hudterapien og hudforbedring som alltid har vært mitt største fokus. Kunnskap om hud i kombinasjon med gode behandlinger, riktige produkter og et sunt kosthold er ofte det som skal til for å forbedre ulike hudtilstander. Det er utrolig gøy å få være med å formidle dette viktige faget videre til våre studenter her på Sandefjord Akademi»

Linda-2.jpeg

Karolina Kazakeviciute

praksis lærer hud

Karolina er utdannet medisinsk sekretær, og er SIDESCO sertifisert innen hud og kroppsterapi.

Hun er praksis lærer.

MicrosoftTeams-image.png

LILL Torill johnsdatter

praksis lærer fot

Lill har jobbet som autorisert fotterapeut i 7 år, og driver egen salong i Sandefjord.

Hun er lærer for fotterapistudentene.

370090501_687865959979700_60918694609191

DR. Kristin Henden

ANSVARLIG LEGE

Sandefjord Akademi/ Estètic Academi er partner med Dr. Kristin Henden fra Sandefjord. 
 

Hun er utdannet lege fra Oslo siden1989. Etter dette har hun tatt spesialistutdanning, først i anestesiologi (narkose lege), deretter i pediatri (barnesykdommer) og er nå også spesialist i allmennmedisin. Bl.a. har hun arbeidet seks år ved Rikshospitalet, og hatt overlegestilling ved sykehuset Telemark. 


Kristin Henden er ansvarlig lege for Sandefjord Akademi Estètic Academy og vil holde kurs og undervisning i ulike behandlingsmetoder innen botox og fillers. Hun vil også ta imot kunder. 


Hun utfører smertebehandling, svettebehandling og kosmetiske rynkebehandlinger.


Ved kurs og utdanning ved Sandefjord Akademi /Estètic Academy vil du være i trygge omgivelser med kvalifisert personell for din utdanning. 

DR. Kristin Henden.jpeg

jurgita sele

kosmetisk dermatologisk sykepleier

Jurgita Sele er en av vårt team innen utdannelsen til Kosmetisk dermatologisk sykepleier. Jurgita er født i Litauen og er utdannet tannlege, sykepleier og kosmetisk dermatologisk sykepleier. Hun er svært faglig sterk i arbeidet hun utfører og er en god formidler.  Jurgita er også udannet innen aromaterapi og har studert kjemi av eteriske oljer og bruksområder. Hun driver sin egen salong i Holmestrand og er en person som er opptatt av kundens velvære og trygghet. Se www.mediskincare.no 

Jurgita Sele.jpeg

Else Karin Jegteberg

kosmetisk dermatologisk sykepleier

Else Karin startet i 1995 Norges første helhetlige medisinske hud- helseklinikk og medispa, og har siden 2000 utviklet medisinske hudterapi-produkter. Helt fra starten av har fokus vært på personlig tilpassede behandlinger, kombinert med estetikk og kunnskap fra naturmedisin og tradisjonell medisin.

Les mer om Else Karin på hennes hjemmeside: www.feelgood-lifestyle.no

kari.jpg

Sanna Khursheed

Lærer Makeup

Sandefjord Akademi er stolte av å introdusere vår erfarne instruktør, Sanna Khursheed, en anerkjent sminkør med et imponerende fotavtrykk innen skjønnhetsindustrien. 

Sanna har spilt en nøkkelrolle i nasjonale og internasjonale prosjekter, og hennes ekspertise omfatter en imponerende rekke felt, inkludert foto, film, TV, fashion week, magasiner, reklame og design.

Sanna har etablert seg som en autoritet innen hudsminke, og hennes omdømme for å arbeide med ulike etnisiteter har gjort henne ettertraktet blant kunder og samarbeidspartnere. Hennes innovative tilnærming til sminke, sammen med en lidenskap for å tilby skreddersydde løsninger for alle hudtoner og hudtyper, har gjort henne til en anerkjent skjønnhetsentreprenør.

Gjennom årene har Sanna ikke bare samarbeidet med kjente navn i bransjen, men har også satt sitt preg på sosiale medier med inspirerende arbeid. Hennes engasjement har strukket seg fra fashion week og magasiner til å være en innflytelsesrik skikkelse på sosiale plattformer, der hun har bygget et sterkt nettverk innen skjønnhetsbransjen.

Sanna, som ikke bare er en dyktig sminkør, men også en influenser på sosiale medier, bringer med seg en unik forretningsforståelse som en utdannet siviløkonom. Hennes deltakelse i store skjønnhetsoppdrag, inkludert opplæring av sminkeassistenter, gjør henne til en verdifull ressurs for de som ønsker å forfølge en karriere innen bransjen.

Bli med oss for å lære fra denne bransjeeksperten og ta det første skrittet mot å realisere dine drømmer som profesjonell makeupartist ved Sandefjord Akademi. Vi er sikre på at Sannas ekspertise og dedikasjon vil inspirere og veilede deg gjennom ditt sminkekurs.

Sanna bilde.jpg
bottom of page