top of page
shutterstock_1432723670.jpg

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleie

Studieform: Modulbasert
Studiestart: August 2024
Søknadsfrist: Fortløpende opptak
Opptakskrav: Fullført og bestått sykepleieutdanning eller annen bachelor innen helse

OM STUDIET

Høsten 2024 tilbyr vi videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie med fokus på sunn hud, balansert hudhelse og naturlig skjønnhet.
Vi ser at bransjen vokser og at det er et stort behov for kosmetiske sykepleiere innenfor mange ulike områder, grunnet økt etterspørsel av kosmetiske og dermatologiske behandlinger som blant annet injeksjoner, kjemiske peelinger og IPL
 
Kosmetisk dermatologiske sykepleiere er en meget attraktiv og etterspurt yrkesgruppe, i samarbeid med leger og ved medisin kosmetiske klinikker. Utdanningen gjennomføres i et nært samarbeid med ulike leverandører, leger og spesialister innenfor feltet. Utdanningen i kosmetisk dermatologisk sykepleie er for de som har fullført og bestått sykepleierutdanning og eller bachelor i annet helsefag, og som vil jobbe i og med kosmetiske behandlinger og hudhelse. 
Utdanning til Kosmetisk dermatologisk sykepleie består av 6 fysiske samlinger, en del nettbasert teori med steg-for-steg undervisning og praksis. 
Du kan skreddersy din utdanning, alt etter dine ønsker, mål og hverdagssituasjon. Noe som gir deg mulighet til å ta en komplett utdanning, eller gradvis bygge opp din kompetanse etter egen timeplan og jobbsituasjon.

Utstyr, uniform og materiell som benyttes på skolen i undervisning er inkludert i utdanningsprisen. Etter hver modul/seminar tilbyr vi gode kurstilbud på behandlingsprodukter til ekstern praksis.
 
Er du ferdigutdannet sykepleier eller en annen helserelatert bachelor utdanning og vil prøve ut noe nytt? Søk på vårt studie nå! 

 

FAQ

Hva inngår i utdanningen?

Hvor mye koster det?

Hva er opptakskravet for studiet?

Hvor holder dere til?

Er studiet godkjent av Statens Lånekasse?

Når er det undervisning?

hVA INNEHOLDER DE ULIKE MODULENE?

Hvem og hva er Cidesco OG iTEC?

Hvilke dager er undervisning?

bottom of page